Meistä

Jenni Kangasniemi

Olen hyvinvointiin erikoistunut toimittaja ja väsymätön ihmisten ja elämän ihmettelijä. Tyhjennän mieltäni joogamatolla, kuntosalilla ja juoksulenkeillä merenrannassa. Rakastan kokkausmaratoneja, laulamista ja pitkiä keskusteluja.

Olen toipuva suorittaja, joka pakeni itseään vuosia pakkoliikuntaan, ruokavalioihin ja yltiöpäiseen työntekoon, kunnes oivalsin, että minun ei tarvitse etsiä hyvää oloa maailman ääristä. Uskon, että ihminen on sitä eheämpi, mitä rohkeammin hän uskaltaa näyttää omat rosonsa – kohdata itsensä tavallisessa arjessa.

Kirjoitan hellittämisestä ja hidastamisesta, mielenterveydestä ja toipumisesta, kehorakkaudesta, intuitiivisesta syömisestä ja liikkumisesta.

Minua voit seurata myös henkilökohtaisen Suunnitteluvirhe-blogini kautta ja Instagramissa nimimerkillä @suunnitteluvirhe.

Emmi Ohraniemi

Olen joogaopettaja, ja työskentelen verkkomediassa hyvinvoinnin parissa. Rakastan kirjoittamista, joogaa, aamuja, luontoa ja syvällisiä keskusteluja.

Hyvä olo merkitsee minulle sitä, että koko ihminen voi hyvin. Ei vain fyysisesti, vaan myös henkisesti. Se merkitsee sitä, että uskaltaa luottaa elämään ja omaan kehoonsa, pitää itseään arvokkaana ja haluaa huolehtia itsestään – kaikilla tasoilla. Se on minulle vastakohta säännöille, kontrollille ja tukahduttamiselle. Kaikelle sille, jonka joskus luulin olevan ainoa tie hyvään oloon.

Kirjoitan kehotietoisuudesta, kehon kuuntelusta, tunteiden käsittelystä ja kohtaamisesta.

Jooga

Olen käynyt Authentic Embodied Flow -joogaopettajakoulutuksen (200h) ja valmistuin kesäkuussa 2018. Opetustyylini on hidas ja virtaava, sillä uskon, että hitauden kautta pääsemme käsiksi siihen, miltä jokin liike kehossa tuntuu ja mitä ajatuksia ja tunteita se herättää. Ohjaan mielelläni teemallisia yksityistunteja ja työpajoja. Ota yhteyttä: emmiohraniemi (at) gmail.com

Minua voit seurata Instagramissa nimimerkillä @emmiohraniemi

 

 

Emmi ja Jenni ovat käyneet pitkän matkan syömishäiriöstä kohti oman kehon hyväksymistä, vapaata ja rentoa elämää. He ohjaavat pakkoliikunnasta toipuvien vertaistukiryhmää.

Ota yhteyttä: blogi (at) mussaonhyvaolla.fi